Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Și-a violat fiica minoră ani de zile! Bărbat din Dumitra, arestat preventiv. Vezi cine este

61

Un bărbat din Dumitra a fost arestat preventiv, vineri, după ce polițiștii au aflat că acesta și-a violat propria fiică de 14 ani. Grozăvia nu a avut loc doar o singură dată. Ioan Moldovan și-a bătut joc de copilă timp de 9 ani, de când aceasta avea doar 5 ani.

Din decizia judecătorului de drepturi și libertăți reiese că bărbatul a mai fost condamnat pentru comiterea unor infracțiuni, el aflându-se în perioada de încercare după ce a ieșit din pușcărie.

 

Se pare că mama știa ce i se întâmplă propriei fiice, însă nu a luat măsuri. De fapt, se pare că este și ea o victimă, femeia fiind la rândul său violată de cel cu care acum are patru copii. Ultima dată când ar fi fost anunțată de copilă că a fost violată de tată, femeia s-a dus la poliție. Acolo fata a povestit polițiștilor despre drama prin care trece de când avea 5 ani.

Cazul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Năsăud, iar Ioan Moldovan a fost reținut joi pentru 24 de ore, o zi mai târziu fiind dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, care a fost admisă de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Năsăud.

„Admite propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud și, în consecinţă:

Dispune arestarea preventivă a inculpatului M.I., pentru comiterea infracțiunii de viol, prev. şi ped. de art. 218 alin. 1 și alin.3, lit. a, b, și c Cod penal, cu aplicarea art.35 alin. 1 Cod penal (6 acte materiale – din care 2 în sat Cepari, 3 în comuna Dumitra şi 1 în comuna Șanț) și cu aplicarea art.41 alin. 1 Cod penal (în stare de recidivă postcondamnatorie), pe o durată de 29 de zile, începând cu data de 14 iulie 2017 până la data de 11 august 2017. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă. Respinge ca neîntemeiată cererea inculpatului de luare a unei alte măsuri preventive, mai blânde, și anume a arestului la domiciliu sau interdicţia de a părăsi localitatea”, este decizia luată vineri de judecătorul de drepturi și libertăți de la Judecătoria Năsăud.

Acuzațiile aduse de procurori sunt foarte grave în condițiile în care vorbim despre un minor. În acest caz, dacă în final bărbatul va fi  vinovat , acesta riscă o pedeapsă de 5 până la 12 ani de închisoare.

În plus, autoritățile din Dumitra au solicitat intervenția Protecției Copilului, astfel încât cei patru copii s-ar putea să fie luați din casa în care locuiesc acum și să înceapă cercetările.

Post-ul Și-a violat fiica minoră ani de zile! Bărbat din Dumitra, arestat preventiv. Vezi cine este apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online