DivertismentOMG!StiriUtile

15 minute de DILEALĂ. Simona Crețu, consilieră PNL în Primăria Capitalei despre Univers, melodii, DNA, curentul ECO și foarte mulți copaci (VIDEO)

15 minute de DILEALĂ. Simona Crețu, consilieră PNL în Primăria Capitalei despre Univers, melodii, DNA, curentul ECO și foarte mulți copaci (VIDEO)

Simona Crețu, consilier PNL (fost PDL) în Consiliul General al Municipiului București, a intrat în direct prin telefon, la Antena 3, pentru a explica de ce a fost arestat Sorin Oprescu. Potrivit doamnei Simona Crețu,  EA şi-a dorit foarte mult ca Oprescu să fie anchetat de DNA, a scris pe hârtie acest lucru, iar în final s-a întâmplat.

Doamna Crețu, în caz că nu ați reținut, este unul dintre puținii consilieri generali ai Consiliului General al Municipiului Bucuresti. În calitate de consilier, doamna Simona Crețu face ceva cu banul public. Ei bine, iată ce a declarat, în direct, la o oră de înaltă audiență:

“E o schema “win-win” si “win-lose”, adica la win-lose, fac win-lose, sa zica de Oprescu, dau exemplu ca toti il iau pe el, domne, nu face, nu nu stiu ce, eh, in momentul asta e win-lose, ca eu castig, dar tu pierzi, adica stiu eu ca tu nu esti in stare de nimic. Eh, daca tu trimiti mesajul pe win-lose, nu-ti primeste, nu ti-l face, adica relatia e tensionata, e NOT OK si chit ca zici DNA ancheteaza tu poate nu vrei sa-i faci bine lui si e tensionata relatia si nu merge pe win-lose, deci nu poti sa trimiti mesajele si pe win-win adica trebuie sa apreciezi ce face, ce proiecte bune de infrastructura face, e apreciat de angajati, nu stiu ce, apoi zici DNA ancheteaza, apreciezi implicarea, asa, impreuna combatem coruptia. Ca in schema, asa. Uneori incerc sa le fac sa iasa fara sa scriu, sa le fac sa iasa in toate felurile, caut metode, asa.”

Ei bine, în acest moment, toată lumea încerca să-și dea seama ce a vrut doamna consilier Simona Crețu să spună. Nu ne-a oferit explicații, dar a continuat.

Melodiile, Silviu și Sorin, tipii cu barbă

“Avem inteligenta analitica si inteligenta emotionala si in asta emotionala… aaa… si in comunicare in general sunt doua legi, legea atractiei asa universale, pe asta o urmaresc de mult timp cum functioneaza si am stat si am analizat melodiile si ele sunt… aaa… si de aia eu chemam doi iubiti, Silviu si Sorin, pentru ca in momentul in care chemam doar unul, Silviu, nu vedeau ceilalti ca ele sunt gandurile noastre melodiile, pentru ca d-aia apare “call my name” in melodii, zic numele meu si atunci apare melodia mea si la Silviu apareau negri si cei mai mari ca varsta asa si la Sorin apareau tipii cu barba.”

E clar? Nu? Ok. Doamna consilier ne explică.

“Voiam sa vada oamenii ca e o schema si, efectiv, melodiile au niste… Deci Sorin, de exemplu, era mereu Enrique, adica eu cand il chemam pe el aparea mereu Enrique, la Silviu nu era niciodata Enrique si sunt niste cantareti pe care-i vezi cand te gandesti la numele lui, deci zic Sorin, pac, ii apare melodia. Bine, sunt multe chestii ….”