Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

SINUCIDERE BARBARĂ – Un bărbat dintr-o comună clujeană şi-a luat viaţa măcelărindu-şi corpul (VIDEO)

55

SINUCIDERE BARBARĂ Un bărbat de aproximativ 45 de ani, din comuna clujeană Gârbău, s-a sinucis în cel mai cumplit și barbar mod posibil.

Doi vecini l-au găsit pe sinucigaș prăbușit într-o baltă de sânge. Se presupune că bărbatul este decedat de două zile. Alcoolul ar fi condus la această sinucidere.

Joi, alarma a fost dată la 112 de către doi vecini ai bărbatului, scrie Ziarul Clujean.

Îngrijorați că nu l-au mai văzut de două zile și știind că vecinul lor consumă alcool în exces, cei doi s-au dus să afle ce se petrece.

Curiozitatea lor a venit și din faptul că ușa de la poartă a rămas deschisă de două zile.

Când a vrut să intre în locuință, unul dintre vecini l-a văzut pe bărbat prăbușit în holul casei, într-o baltă de sânge. Speriat, cel care a făcut descoperirea macabră a sunat la 112.

Polițiștii și criminaliștii care au ajuns la fața locului au fost șocați de scenele văzute. Sinucigașul și-a măcelărit propriul corp. Mâinile, picioarele, cutia toracică și abdomenul prezentau urme de tăieturi adânci.

Anchetatorii spun că nu există indicii că ar fi vorba de o crimă. Medicii arată că moartea a fost lentă și extrem de dureroasă.

Nici vecinii bărbatului nu cred că este vorba despre o crimă. Ei spun că vecinul lor și-a pierdut mințile după divorț, a început să consume alcool în exces, pe durate lungi de timp, iar într-un final acesta și-ar fi făcut rău din cauza halucinațiilor.

Grav este că, până zilele trecute, sinucigașul a făcut taxi în Cluj-Napoca, spun cunoscuții.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală din Cluj-Napoca.

Info, foto şi video

The post SINUCIDERE BARBARĂ – Un bărbat dintr-o comună clujeană şi-a luat viaţa măcelărindu-şi corpul (VIDEO) appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro