Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ȘOCANT ÎN MARAMUREȘ – Minoră de 13 ani răpită de pe stradă și sechestrată de către 5 bărbați. Aceștia ar fi încercat să o violeze

134

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

ȘOCANT ÎN MARAMUREȘ  O minoră în vârstă de 13 ani din Mireșu Mare a fost răpită de pe stradă de către mai mulți indivizi și dusă acasă la unul dintre ei unde ar fi încercat să o abuzeze sexual. Întregul incident scos parcă din filme s-a petrecut weekend-ul trecut în Maramureș, respectiv Sâmbătă noaptea, în jurul orei 00:16.

Se pare că mai mulți tineri din județul Sălaj care circulau cu un autoturism pe raza localității Mireșu Mare au răpit o minoră de 13 ani care se afla în acel moment pe stradă. Fără să stea pe gânduri, cei 5 bărbați cu vârste cuprinse între 21 și 32 de ani au dus-o pe fată acasă al unul dintre ei unde, potrivit IPJ Maramureș, ar fi încercat să o violeze.

Părinții fetei, îngrijorați de dispariția acesteia, i-au sesizat imediat pe polițiști maramureșeni care, cu ajutorul polițiștilor sălăjeni, le-au dat de urmă răpitorilor în scurt timp.

Poliţiştii au dispus reţinerea pentru 24 de ore a celor cinci sălăjeni bănuiţi de comiterea faptei. Aceştia au fost prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Baia Mare iar faţă de patru dintre ei instanţa a dispus măsura arestării preventive pentru 29 de zile.

Cercetările continuă sub aspectul comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate, tentativă la viol şi lovire.

ActualMM

The post ȘOCANT ÎN MARAMUREȘ – Minoră de 13 ani răpită de pe stradă și sechestrată de către 5 bărbați. Aceștia ar fi încercat să o violeze appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.