Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Socrul unui afacerist gorjean are serioase probleme de sănătate! Acesta s-a izolat!

80

deliaUn accident petrecut acum doi ani încă se resimte asupra sănătății socrului unui om de afaceri din Gorj. Tatăl Deliei Matache, artista căsătorită cu gorjeanul Răzvan Munteanu, se află de acum doi ani pe muntele Athos. Bărbatul a suferit un accident și încă zace la pat. Socrul lui Răzvan Munteanu a ales să fie călugăr, astfel că nu a a venit în România de o lungă perioadă de timp. „Înainte să ajungă pe muntele Athos, tatăl Deliei era ateu convins. A avut un accident. Nu ştiu dacă se mai întoarce de acolo. Nu a mai fost de doi ani în România, de la Crăciun. Între timp a avut o fractură deschisă la un picior şi încă mai stă în pat. Acolo tot ce faci, faci cu cârca. De muncă nu duci lipsă acolo”, a dezvăluit Gina Matache, soacra lui Răzvan Munteanu.

Post-ul Socrul unui afacerist gorjean are serioase probleme de sănătate! Acesta s-a izolat! apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj