Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Şofer băut, reţinut de poliţişti după ce a produs un accident şi a părăsit locul faptei

78

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un conducător auto de 32 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a fugit de la locul unui accident rutier pe care l-a produs, duminică dimineaţă, în intersecţia străzii Cometei cu Bulevardul Saturn din municipiul Braşov.

Poliţiştii au stabilit că şoferul nu a respectatsemnificația indicatoarelor ”Stop” și ”Obligatoriu la dreapta”, și-a continuat deplasarea pe direcția înainte, a intrat în coliziune cu un autoturism condus regulamentar de un bărbat de 50 ani, pe care l-aproiectat într-un stâlp, după care a părăsit locul evenimentului.

În urma accidentului a rezultat vătămarea corporală ușoară a conducătorului auto de 50 ani care a fost transportat la  Spitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Acționând cu promptitudine, polițiștii au identificat conducătorul auto care a părăsit locul accidentului, în persoana unui bărbat de 32 ani.

La testarea acestuia din punct de vedere al prezențeialcoolului în aerul expirat, rezultatul a fost de 0,44 mg/l alcool pur, context în care a fost condus laSpitalul Clinic Județean de Urgență Brașov, unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arest Preventiv al I.P.J.Brașov.

În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere sub influența alcoolului, vătămare corporală din culpă și părăsirea locului accidentului, dosar instrumentat sub coordonarea procurorului de caz.

The post Şofer băut, reţinut de poliţişti după ce a produs un accident şi a părăsit locul faptei appeared first on .


Get real time updates directly on you device, subscribe now.