Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Șoferul care a omorât un tânăr pe trecerea de pietoni la Mediaș RĂMÂNE în AREST

42

Magistrații sibieni au decis vineri că tânărul Mihai Lukacs va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor după ce a ucis un alt tânăr în seara zilei de 5 august, în timpul unei întreceri ilegale între mașini la Mediaș.

După ce joi seară polițiștii l-au reținut pentru 24 de ore, Mihai Lukacs a mai primit o lovitură vineri după amiază. Magistrații au decis că acesta va petrece următoarele 30 de zile în spatele gratiilor în arest preventiv.

CITEȘTE ȘI: Tânărul ucis sâmbătă seara la Mediaș victima unei curse de mașini pe Șoseaua Sibiului. Puteau fi trei victime!
Lukacs a îngrozit întreaga comunitate medieșeană după ce sâmbătă 5 august, cu aproximativ 15 minute înainte de miezul nopții a spulberat pur și simplu un pieton pe o trecere din Mediaș. Acesta avea o viteză halucinantă, corpul victimei fiind proiectat la o distanță de 65 de metri de trecerea de pietoni pe care acesta se angajase regulamentar în traversare.

VEZI ȘI: MANIA VITEZEI: Șoseaua Sibiului din Mediaș folosită noaptea la curse ilegale până a venit tragedia
Din informațiile Ora de Sibiu, inițial în cursă au fost implicate trei autoturisme, un BMW Seria 7, un BMW Seria 5 și un Audi A4 combi de culoare albă. Startul cursei a pornit undeva de la intrarea în Mediaș dinspre Sibiu, către centrul orașului. Potrivit unor surse, cei trei bolizi apar în înregistrările camerelor instalate la benzinăriile de pe Șoseaua Sibiului.

Source

Ora de Sibiu