Știri județul Iași

Șoferul care a produs accidentul de acum două zile de la Valea Seacă era un interlop din Iași

sursa

Șoferul care a adormit la volan și a produs un accident cu doi morți și trei răniți, în dimineața zilei de luni, era considerat a fi un interlop.

Florin B., 28 de ani, circula la volanul unui BMW, dinspre Bacău către Adjud, iar pe fondul oboselii a intrat pe contrasens și a lovit o mașină condusă de un tânar de 27 de ani. Ambii șoferi au murit iar trei dintre amicii interlopului au ajuns la spital.

Cei trei răniți au fost transportați de urgență la Spitalul “Sf. Spiridon” din Iași, la Unitatea de Primire Urgențe. Conform cadrelor medicale, cei trei s-au ales cu fracturi grave și au avut nevoie de intervenții chirurgicale urgente

Constantin B., fratele lui Florin a murit și el tot în urma unui accident rutier. Accidentul a avut loc în noaptea de 13 spre 14 mai 2015, la intrarea în Roma. El se afla pe scaunul din dreapta al unui autoturism Alfa Romeo, iar la volan se afla un nepot de-al său.

Presa din Iași scrie că Florin B. a avut probleme cu legea după ce s-a bătut alături de alţi prieteni cu membri ai unor clanuri rivale, însă a scăpat de acuzații după ce au fost retrase plângerile. Fratele său, Constantin, era considerat unul dintre cei mai importanți proxeneți din oraș și fusese pus sub acuzare de DIICOT într-un dosar în care procurorii afirmau că dusese mai multe tinere în Italia pentru prostituție.