Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Sony α9 completează gama de camere foto Sony full-frame mirrorless adresate profesioniştilor (Camere foto)

67

Sony dezvăluie prima cameră foto full-frame din lume echipată cu senzor Exmor RS CMOS de 24.2 MP. Cea mai avansată tehnologic cameră foto creată de Sony, α9 oferă capabilităţi care nu sunt disponibile pe modelele digitale SLR, cum ar fi fotografie în rafală până la 20 fps, 60 AF/AE calcule de tracking pe secundă  şi o viteză de declanşare de până la 1/32,000 secunde.

Suportând procesarea datelor la o viteză de până la 20 de ori mai mare decât modelele anterioare de camere foto Sony full-frame mirrorless, noul senzor full-frame Exmor RS CMOS de 35mm este asistat cu procesorul de imagine upgradat BIONZ X. Acesta ajută la minimizarea zgomotului în intervalul superior de sensibilitate, reducând în acelaşi timp necesitatea de a limita sensibilitatea ISO în situaţiile în care este necesară o calitate superioară a imaginii.

Sony α9 include un sistem de focalizare cu 693 puncte de autofocus cu detecţia fazei. Acoperind aproximativ 93% din cadru, sistemul de focalizare asigură captarea subiecţilor rapizi, indiferent de poziţia acestora în cadru. De asemenea, aparatul dispune de un sistem de declanşare electronic complet silenţios, ceea ce îl face un dispozitiv util pentru orice scenariu de fotografie care necesită linişte.

Noul vizor Tru-Finder oferă cea mai mare rezoluţie întâlnită la un vizor conceput pentru camerele foto α de la Sony (Quad-VGA cu aproximativ 3.686 mii de puncte pe un ecran OLED) şi are un design optic care include un element asferic dublu, obţinând un factor de magnificare de 0.78x. Vizorul este dotat cu un strat protector T* de la ZEISS care reduce considerabil reflexiile, fiind prevăzut cu un strat protector cu fluor pe obiectivul exterior, care protejează împotriva impurităţilor.

Sony α9 include sistem de stabilizare a imaginii pe 5 axe, care oferă avantajul unui timp de expunere în 5.0 paşi, valorificând astfel puterea noului senzor, chiar şi în condiţii dificile de iluminare. α9 este prevăzută cu un port Ethernet (terminal LAN cablat), care permite transferul facil al imaginilor către un server FTP specific la viteze mari.

Echipat cu un nou acumulator Sony (modelul NP-FZ100), cu o capacitate de 2,2 ori mai mare decât a modelelor full-frame anterioare de la Sony, Sony α9 promite o durată mai mare de fotografiere şi o performanţă superioară.

α9 suportă înregistrare video la calitate 4K (3840x2160p) pe întreaga lăţime a senzorului de imagine full-frame. În plus, camera poate înregistra Full HD la o rată de 120 de cadre pe secundă, cu viteze de până la 100 Mbps.

Cameră foto cu obiective interschimbabile, Sony α9 va fi disponibilă în Europa din luna iunie 2017, la un preţ de aproximativ 5300 euro.

(…)

Cuvinte cheie: Sony

Subiecte asemănătoare:
» Numele neaşteptat care apare în fruntea topului companiilor cu cele mai mari venituri din jocuri video în 2016
» Sony Digital Paper DPT-RP1: o tabletă cu display e-ink pentru munca la birou
» Vândut de Sony în anul 2014, brandul VAIO reapare pe un model smarphone care va concura gama de telefoane Xperia
» Sony oferă noi sisteme High Power Audio pentru petrecăreţi
» Sony anunţă Xperia L1, un nou smartphone adresat celor cu un buget modest

Articol original – Sony α9 completează gama de camere foto Sony full-frame mirrorless adresate profesioniştilor, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse