Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Sorin Iacoban, dus cu ambulanţa la Neuro

64

UPDATE. Fostul deputat Sorin Iacoban a fost internat sâmbătă seară la Spitalul de Neurochirurgie „Prof. Dr. Nicolae Oblu”, pe fondul unor dureri de cap şi stări de amețeală suferite în ultimele zile.

Diagnosticul medicilor a fost de encefalopatie, din cauza câldurii excesive. Iacoban a fost la un pas de a suferi un accident vascular cerebral, dar s-a prezentat la timp la spital. Starea sa este stabilă, în continuă ameliorare.

*******************************

Fostul deputat PSD, Sorin Avram Iacoban, s-a prezentat sâmbătă după-amiază la Unitatea de Primite Urgenţe de la Spitalul Sfântul Spiridon, fiind preluat imediat de către un medic, care a solicitat o ambulanţă. Iacoban (47 de ani) a fost direcţionat spre Spitalul de Neurochirurgie “Prof. Dr. Nicolae Oblu” Iaşi, medicul de la UPU suspectându-l pe Iacoban de un AVC (Accident Vascular Cerebral) în evoluţie.

Trebuie remarcat şi faptul că persoanele care aşteptau la rând la UPU au fost nemulţumite de faptul că fostul deputat a fost preluat imediat, deşi unii suferinzi aveau chiar ore de aşteptare la activ…

7est.ro – 2017 Stiri iasi, stiri locale, nationale si internationale