Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Surface Pro 5 va veni cu Kaby Lake şi puţine alte surprize (Tablete)

85

Seria de tablete Surface Pro a definit o întregă gamă de produse, multe companii încercând să capitalizeze pe baza succesului produselor realizate de Microsoft. De-a lungul timpului, această gamă de tablete cu Windows nu a evoluat foarte mult în termeni de design, însă a ţinut întotdeauna pasul cu hardware-ul momentului. Se pare că Surface Pro 5 va păstra tradiţia, adoptând hardware nou, fără prea multe diferenţe la exterior.

Întrucât multe computere portabile şi ultraportabile de generaţie nouă din gama premium par să facă trecerea la alimentare prin USB Type-C, multă lume se aşteaptă ca şi tabletele de la Microsoft să adopte noul standard. Conform informaţiilor neconfirmate disponibile în acest moment despre Surface Pro 5, Microsoft nu va face acest pas în cursul generaţiei curente. Aceeaşi sursă spune că hardware-ul intern va fi adus însă la zi.

Încărcarea va fi realizată prin acelaşi port „Surface Connect” proprietar, care însă beneficiază de un magnet care se detaşează uşor în cazul unui accident, nu foarte diferit faţă de MagSafe-ul de la Apple, care a fost retras odată cu adopţia USB Type-C. După cum era de aşteptat, noile Surface Pro 5 vor beneficia de procesoare Intel bazate pe arhitectura Kaby Lake, probabil că în varianta de laptop, asemeni generaţiilor precedente.

Având în vedere că tabletele Sufrace Pro sunt deja unele dintre cele mai apreciate produse de pe piaţă de către consumatori, Microsoft pare să nu încerce să modifice prea multe aspecte ale acestora. Lansarea tabletelor Surface Pro 5 este aşteptată foarte curând, însă Microsoft nu vorbeşte încă despre o dată de lansare oficială.

(…)

Cuvinte cheie: surface pro 5, kaby lake, pc, windows 10, microsoft

Subiecte asemănătoare:
» Zen AiO ZN270IE: o nouă alternativă la iMac de la ASUS
» NVIDIA a lansat TITAN Xp, noul „rege al performanţei”
» ASUS lansează VG245Q, un monitor de gaming pentru fanii consolelor
» Sistem Black Mamba: Ryzen pentru gameri şi nu numai [REVIEW]
» Apple anunţă un nou Mac Pro pentru anul viitor. Upgradează modelul actual

Articol original – Surface Pro 5 va veni cu Kaby Lake şi puţine alte surprize, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse