Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Tâlhărie în plină zi la Săliște – Un vrâncean capturat pe câmp cu prada asupra lui

74

Un tâlhar a fost prins luni la Săliște, la scurt timp după ce atacase un bărbat și fugise cu geanta acestuia. 

Tâlhăria s-a petrecut dimineață în jurul orei 8.50, când Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Sibiu a fost sesizat prin 112 că pe strada Gării Sălişte, un necunoscut a lovit un bărbat deposedându-l de geanta pe care o avea asupra sa. Echipajele de intervenţie au ajuns în scurt timp la faţa locului, unde, cu ajutorul cetăţenilor aflaţi în zonă, au reuşit să-l prindă pe atacator în timp ce aceasta încerca să se scape fugind pe un câmp din apropiere.

Bărbatul a fost imobilizat şi asupra sa a fost găsită şi geanta furată cu forța, bunurile fiind recuperate în totalitate şi returnate victimei, prejudiciul iniţial ridicându-se la valoarea de 1.000 de lei.

La sediul Poliţiei Oraşului Sălişte, suspectul a fost identificat în persoana unui bărbat în vârstă de 43 de ani, domiciliat în judeţul Vrancea şi a fost reţinut 24 de ore pe bază de ordonanţă, cercetările vizând săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Marți, 8 august, bărbatul urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Sălişte cu propunere de punere în mişcare a acţiunii penale şi arestare preventivă pentru săvârşirea infracţiunii de tâlhărie.

Cercetările continuă la nivelul Poliţiei Oraşului Sălişte sub îndrumarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Sălişte.

Source

Ora de Sibiu