Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Tânăr de 17 ani, autorul unor furturi din mașini și garaje din Burdujeni, reținut de polițiști

199

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un tânăr în vârstă de 17 ani din municipiul Suceava a fost identificat de polițiști ca fiind autorul unor furturi din garaje și mașini, fapte petrecute în perioada 18.04.-21.08.2017, pe raza cartierului Burdujeni.

Potrivit Poliției Județene Suceava, joi, în urma continuării cercetărilor în cauzele privind săvârşirea unor infracţiuni de furt din autoturisme şi garaje, fapte comise de autori necunoscuți în perioada 18.04.-21.08.2017, pe raza cartierului Burdujeni din municipiul Suceava, polițiștii Biroului Investigații Criminale au reuşit identificarea autorului faptelor ca fiind un tânăr de 17 ani din localitate și recuperarea parţială a unor bunuri sustrase, în valoare de circa 9.500 lei.

Astfel, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și încarcerat în  arestul I.P.J Suceava, urmând ca, la 29.09.2017, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Suceava pentru luarea unei măsuri preventive.

The post Tânăr de 17 ani, autorul unor furturi din mașini și garaje din Burdujeni, reținut de polițiști appeared first on NewsBucovina.

NewsBucovina

Get real time updates directly on you device, subscribe now.