Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Tânăr de 26 de ani din Bălceşti, închis pentru tăiere şi furt de arbori

145

Poliţiştii vâlceni au pus în aplicare un mandat de executare a pedepsei închisorii emis de Judecătoria Bălceşti pe numele unui tânăr de 26 de ani, condamnat la 11 luni de închisoare pentru tăierea fără drept şi furt de arbori.
Informare de presă – Pe 18 aprilie a.c., poliţiştii de la Bălceşti l-au depistat pe B. A., de 26 de ani, din localitate, care a fost condamnat la pedeapsa închisorii de 11 luni, pentru tăierea fără drept şi furt de arbori. În fapt, la data de 12 ianuarie 2016, tânărul în cauză a fost depistat în timp ce sustrăgea arbori de pe terenul cu vegetaţie forestieră, situat în zona satului Beneşti, U.P. II Zătreni. Din cercetări, a reieşit că B.A. a tăiat fără drept cu un motoferestrău 18 arbori – specia cer, din pădurea menţionată, de pe un teren care nu îi aparţinea, pe care ulterior i-a transportat la domiciliu cu un atelaj hipo. Tânărul era recidivist, fiind condamnat pentru fapte similare săvârşite în cursul anului 2015, iar în prezent este încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Mioveni.

Articolul Tânăr de 26 de ani din Bălceşti, închis pentru tăiere şi furt de arbori apare prima dată în Arena Vâlceană.

Arena Vâlceană