Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Tânără condamnată pentru că și-a omorât bebelușul la naștere. A fost arestată la Mediaș

78

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

O femeie de 29 de ani din Mediaș a fost reținută de poliție, ea fiind condamnată la o pedeapsă cu închisoarea, pentru infracțiunea de omor.

În data de 20 octombrie, în municipiul Mediaș, cu ocazia activităților specifice desfășurate de către polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Mediaș, a fost identificată o femeie în vârstă de 29 de ani, localnică, pe numele căreia Tribunalul Sibiu a emis mandat de executare a pedepsei închisorii pentru săvârșirea infracțiunii de omor, fiind condamnată la 6 ani și 8 luni închisoare.
În fapt, la data de 1 mai 2015, în jurul orei 05.00, la domiciliul său din municipiul Mediaș, femeia a dat naștere neasistată unui făt de sex feminin față de care nu a luat măsuri de acordare a primelor îngrijiri medicale necesare susținerii vieții ceea ce a condus la decesul noului născut. În cursul aceleiași zile, în jurul orei 16.00, persoana în cauză, împreună cu nou născutul decedat, s-a prezentat la Spitalul Municipal Mediaș pentru îngrijiri medicale, unitatea spitalicească informând Poliția Municipiului Mediaș despre eveniment.
Femeia a fost încarcerată în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J. Sibiu. Foto: arhivă

Source

Ora de Sibiu

Get real time updates directly on you device, subscribe now.