StiriȘtiri județul Botoșani

Tânăra de 21 de ani care şi-a ucis copilul şi l-a aruncat pe câmp, trimisă în judecată

Gabriela Boghian, tanara din botosani care si-a ucis copilulTânăra de 21 de ani care în urmă cu două luni şi-a ucis copilul și l-a aruncat pe câmp a fost trimisă în judecată, potrivit portalului instanţelor de judecată portal.just.ro. Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Botoșani au decis, luni, trimiterea în judecată, în arest preventiv, a Gabrielei Boghian.

like facebookGabriela Boghian este anchetată pentru omor, după ce pe 17 septembrie şi-a ucis pruncul pe care îl născuse în urmă cu trei zile.

pruncucidere, botosani, politie, stiriPotrivit anchetatorilor,  tânăra a născut pe 13 septembrie un băieţel de 3.250 de grame, iar pe 17 septembrie au fost externaţi din Maternitate.

În cursul aceleaşi zile, fata a decis sugrumarea vieţii copilului. Astfel , l-a introdus într-o sacoşă de plastic pe care a înnodat-o, iar apoi a pus bebeluşul într-o sacoşă de material textil şi l-a aruncat într-un canal colector din zona Poligonului ACR de la Pacea.

Bebeluşul mort a fost găsit după câteva zile.

Fata de 21 de ani este din Ungureni şi stătea în chirie într-un apartament din Botoşani. Mama se afla la muncă în Italia.

bebelus mort, pruncucidere, botosani, stiri,

BotosaniNews.ro