StiriȘtiri județul Neamț

Tânără găsită moartă într-o locuinţă, cu hainele arse, deşi nu există urme de incendiu sau explozie

Caz bizar pe care trebuie să-l deslușească polițiștii din județul Neamț. O tânără în vârstă de 23 de ani a fost găsită decedată, sâmbătă seară, moartea sa survenind în condiţii suspecte, relatează News.ro.

Autorităţile au fost anunţate de producerea unei explozii, dar atunci când pompierii au ajuns la faţa locului au stabilit că nu este vorba de aşa ceva, nici de un incendiu, cazul fiind anchetat de Poliţie.

Potrivit reprezentanţilor ISU Neamţ, pompierii au fost anunţaţi că explozia s-ar fi produs la o locuinţă în localitatea Bălţăteşti, la faţa locului deplasându-se şase pompieri cu o autospecială.

În momentul în care echipele de intervenţie au ajuns la faţa locului au găsit o tânără decedată, care avea hainele arse.

În urma primelor cercetări, pompierii au stabilit că în locuinţa respectivă nu s-a produs o explozie şi nici nu a fost vreun incendiu.

Trupul neînsufleţit a fost dus la morgă pentru efectuarea necropsiei şi aflarea cauzei decesului.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili în ce condiţii a avut loc decesul tinerei de 23 de ani.

Post-ul Tânără găsită moartă într-o locuinţă, cu hainele arse, deşi nu există urme de incendiu sau explozie apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online