Telefoanele cu sistem Android vor afişa pe ecran nivelul bateriei şi pentru dispozitivele Bluetooth conectate (Telefoane mobile)

1Aug - by omgnews - 0 - In Tehnologie

Una dintre cele mai neplăcute situaţii de care se lovesc utilizatorii de căşti bluetooth este descărcarea bateriei acestora la mijlocul zilei, sau chiar în timpul conversaţiei.

O astfel de situaţie poate fi evitată doar dacă ne amintim să încărcăm la timp acumulatorul, majoritatea dispozitivelor neavând un indicator precis pentru starea de încărcare a bateriei.

Problema ar putea fi rezolvată cu o actualizare de Android, care adaugă un indicator pentru nivelul bateriei pe ecranul telefonului mobil. Funcţionalitatea este prezentă deja la unele dispozitive care rulează versiuni de Android personalizate (OnePlus, Samsung, LG, Xiaomi, LeTV, etc), suportul necesar fiind de la bun început parte din standardul Bluetooth.

Noutatea este că suportul pentru afişarea nivelului bateriei la dispozitivele Bluetooth conectate va fi prezent de acum ca dotare standard pentru toate dispozitivele cu sistem de operare Android.

 

(…)

Cuvinte cheie: bluetooth

Subiecte asemănătoare:
» Atari lansează Speakerhat, şapca echipată cu boxe Bluetooth
» Un fidget spinner cu Bluetooth a luat foc
» Plantronics lansează noua serie de căşti Bluetooth Voyager 3200
» Bluespin este primul fidget spinner cu Bluetooth şi aplicaţie de mobil
» Samsung Galaxy S8 este primul smartphone cu Bluetooth 5 şi funcţie Dual Audio

Articol original – Telefoanele cu sistem Android vor afişa pe ecran nivelul bateriei şi pentru dispozitivele Bluetooth conectate, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse