Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Teroare în Franța, pe Champs-Elysées: Un ofițer mort și unul rănit – atacatorul a fost omorât

87
Police secure the Champs Elysee Avenue after one policeman was killed and another wounded in a shooting incident in Paris, France, April 20, 2017. REUTERS/Christian Hartmann - RTS13756

Paris, France, April 20, 2017. REUTERS/Christian Hartmann – RTS13756

Un polițist a fost ucis, iar altul rănit după ce s-au tras câteva focuri de armă pe Champs-Elysées, în inima Franței, joi seara. Atacatorul a fost omorât de autorități. Franța rămâne în continuare în alertă după ce guvernul a declarat stare de urgență în urma unor atacuri teroriste care au avut loc din 2015 până în prezent.

Champs-Elysées este unul dintre cele mai renumite bulevarde din lume și este înțesat de turiști și lanțuri de magazine. Focurile de armă trase puteau răni și persoanele aflate în trecere, ceea ce ar putea cataloga actul ca fiind unul terorist.

Bulevardul a fost închis, iar foarte multe mașini de poliție au fost trimise la fața locului. Populația a fost sfătuită să evite zona.

Acest atac are loc cu trei zile înaintea primului tur al alegerilor prezidențiale.

Ziar Piatra-Neamt