Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Tibi Uşeriu se pregăteşte din nou pentru Turul Giganţilor.Antrenament la mare înălţime, în Alpi

50

Alergătorul de anduranţă Tibi Uşeriu se pregăteşte şi anul acesta pentru Tour de Geants, o competiţie extrem de dură care se desfăşoară în Italia, în perioada 10+17 septembrie.Anul acesta este ultima dată când Tibi mai are şansa să treacă de linia de sosire, după ce a participat la două ediţii anterioare, fiind nevoit să abandoneze cursa.

Anul acesta el se antrenează la mare înălţime, o încercare grea a competiţiei fiind diferenţa de nivel. Astfel, Tibi se află zilele acestea în Alpi, alături de un alt mare campion, salvamontistul Toma Coconea (42 de ani), înscris în concursul Red Bull X+Alps, în cadrul căruia trebuie să parcurgă pe jos sau în zbor cu parapanta cei 1.138 de kilometri ai unui traseu care a început la Salzburg (Austria) și se va încheia la Monaco.

IMG_7020

Toma Coconea este recunoscut pentru rapiditatea cu care se deplasează pe jos şi a participat la toate concursurile Red Bull X-Alps de până acum. În anul 2011 s-a clasat pe locul al doilea. În anul 2013, Coconea a ocupat locul 10, iar în urmă cu doi ani, la precedenta ediție a concursului, sportivul a suferit un grav accident cu parapanta, în urma căruia a fost internat în spital și a trebuit să abandoneze cursa.

ObservatorBN