Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

TIR românesc, implicat într-un accident grav pe autostradă în Ungaria. 17 victime – FOTO

254

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

TIR românesc, implicat într-un accident grav pe autostradă în Ungaria. 17 victime - FOTO

 

Un autotren înmatriculat în județul Arad a fost implicat într-un accident grav în Ungaria, pe Autostrada M5, în zona orașului Kecskemet, notează aradon.ro.

Conform informațiilor furnizate de site-ul oficial al Poliției Maghiare, în accident au fost implicate două autocamioane și un autobuz. Se pare că șoferul autobuzului a murit, patru dintre pasagerii autobuzului fiind încarcerate. Cele patru persoane încarcerate au fost scoase dintre fiarele autobuzului de către pompierii din Kecskemet, pentru una dintre victime nemaiputându-se face nimic. Pe lângă cei doi decedați, s-au înregistrat și 15 răniți.

La fața locului s-a intervenit cu mai multe elicoptere, ambulanțe și mașini de pompieri, Autostrada fiind blocată timp de mai multe ore, pe direcția Nădlac-Budapesta. Accidentul a avut loc în jurul orei locale 11:45.

Se pare că autotrenul românesc implicat în accident face parte din flota unei companii de transport internațional ce își are sediul pe strada Gării din Vladimirescu. Celălalt autotren implicat aparținea unei companii din Turcia, în timp ce autobuzul făcea parte din flota unei companii maghiare.

FOTO: Donka Ferenc şi specialarad.ro

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

content-image

 

 

Feed

Get real time updates directly on you device, subscribe now.