Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Toamna, anotimpul furturilor. Doi tineri au ajuns în arest pentru furturile comise la adăpostul întunericului

319

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Faptul că se întunecă mai devreme, le dă speranțe multor indivizi certați cu legea că pot comite o tâlhărie fără să fie descoperiți. Este o perioadă în care crește numărul cazurilor de tâlhării și furturi comise pe stradă.

Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale au identificat un tânăr de 20 de ani, din Jorăști, care în numai o săptămână a comis două tâlhării pe străzile Galațiului.

O femeie de 48 ani din Galaţi, a sesizat marți poliţia că în jurul orei 20.15, în timp ce se afla pe strada Fagului, un bărbat necunoscut a deposedat-o, prin smulgere, de poşeta pe care o ţinea în mână şi în care se aflau suma de 300 lei, documente personale, carduri bancare şi un telefon mobil.

„În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, persoana bănuită de săvârşirea acestei infracţiuni, un tânăr de 20 ani din comuna Jorăşti, a fost identificată, depistată şi condusă la sediul poliţiei. Se pare că  bărbatul ar fi comis, în aceeaşi zi, o altă tâlhărie, victima fiind o femeie de 50 ani, căreia i-ar fi smuls din mână, portofelul în care avea suma de 150 lei şi acte personale.

Ulterior audierii, acesta a fost reţinut pe bază de ordonanţă şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arest Preventiv al I.P.J. Galaţi, urmând  să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă”, se spune în comunicatul IPJ Galați.

Tot marți, poliţiştii de la Biroul Investigaţii Criminale de la Tecuci au identificat şi reţinut un bărbat de 25 ani, bănuit de săvârşirea infracţiunii de furt calificat. Acesta a pătruns în curtea unui imobil din municipiul Tecuci, sustrăgând dintr-o magazine, mai multe unelte. Proprietarul bunurilor, un bărbat de 76 ani, le-a evaluat la suma de 2.800 lei. Polițiștii îl vor prezenta pe bărbatul de 25 de ani instanței pentru drepturi și libertăți de la Judecătoria Tecuci cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile.

 

 

PresaGalați.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.