Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

TRAGEDIE ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE 3 – Un bărbat a căzut de pe un bloc în timp ce lucra la acoperișul acestuia. Vezi declarația unui martor

94

TRAGEDIE ÎN BAIA MARE  Un accident de muncă deosebit de grav a avut loc astăzi în municipiul Baia Mare. Un muncitor care făcea lucrări de reparații la acoperișul unui bloc a căzut de la peste 10 metri înălțime direct pe trotuarul din fața acestuia, potrivit Jurnalmm.ro.

Întreaga scenă s-a petrecut pe strada Culturii din Baia Mare, sub privirile îngrozite ale trecătorilor.

Mai multe echipaje de prim ajutor s-au deplasat imediat la fața locului pentru a-i acorda îngrijiri medicale bărbatului, starea acestuia fiind gravă. Momentan nu se cunosc foarte multe detalii despre cum s-a petrecut incidentul. Vom reveni cu amănunte.

ACTUALIZARE 1

Conform IPJ Maramureş, băimăreanul, în vârstă de 34 de ani, a căzut în timp ce efectua reparaţii la acoperişul unui imobil de pe strada Culturii.

Primele concluzii relevă faptul că în timpul lucrătorilor acesta nu purta echipament de protecţie. A fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Maramureş pentru îngrijiri medicale.

ACTUALIZARE 2

Un cititor al site-ului ActualMM ne-a relatat cum s-a petrecut tragicul accident. Se pare că bărbatul, aflat la marginea acoperișului la momentul producerii incidentului, ar fi alunecat și s-a dezechilibrat. Din cauza faptului că acesta nu purta echipament de protecție și nu era asigurat corespunzător, nimic nu a putut opri căzătura.

Eram în mașină, luam curba la semafor când l-am văzut cum a picat. A alunecat. Noroc că au fost mese și umbrele pentru ploaie sau ce erau alea. Dacă pica direct pe beton, nu cred că mai supraviețuia. M-am pus pe avarii și am fugit la el. Am încercat să vorbesc cu el, să îl țin treaz să nu leșine până vin medicii”, ne-a povestit cititorul.

Potrivit cititorului, bărbatul are acasă patru copii. Acesta se află în acest moment la spital, sub supravegherea medicilor. Vom reveni cu amănunte.

 

ACTUALIZARE 3

“Pacientul în vârstă de 34 de ani a suferit multiple fracturi de coloană vertebrală, dorsală, lombară şi de bazin. El este internat pe secţia de neurochirurgie a Spitalului Judeţean Baia Mare. Este stabil în acest moment, însă pronosticul este unul rezervat”, a declarat, pentru Glasul Maramureşului, Sorina Pintea, managerul Spitalului Judeţean Baia Mare.

Conform unor surse medicale, în urma căderii există pericolul să rămână imobilizat.

O echipă a Inspectoratului Teritorial de Muncă (ITM) Maramureş s-a deplasat la faţa locului.

“Colegii noştri sunt acolo. Din primele informaţii, bărbatul executa lucrări de reparaţii la nivelul acoperişului. Lucrările au fost contractate de asociaţia de proprietari. Neavând relaţia salariat – angajator, încă nu ne putem exprima un punct de vedere. Colegii noştri vor discuta cu persoanele fizice şi cu conducerea asociaţiei de proprietari, după care vom putea trage concluzii”, a declarat pentru InfoMM.ro, Mircea Onea, purtătorul de cuvânt al ITM Maramureş.

Știre în curs de actualizare.

ActualMM

Sursă foto.

The post TRAGEDIE ÎN BAIA MARE / ACTUALIZARE 3 – Un bărbat a căzut de pe un bloc în timp ce lucra la acoperișul acestuia. Vezi declarația unui martor appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro