Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

TRAGEDIE ÎN CONSTANȚA – Un bărbat a murit și doi copii au fost grav răniți într-un accident rutier

25

TRAGEDIE ÎN CONSTANȚA  Un bărbat a murit, în timp ce doi copii au fost grav răniţi într-un accident petrecut sâmbătă seara în judeţul Constanţa, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un copac, iar pentru scoaterea a două dintre victime a fost necesară intervenţia unui echipaj de descarcerare, potrivit Libertatea.ro.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină la un accident rutier petrecut sâmbătă seară, între localităţile Ciocârlia şi Cobadin, după ce o maşină a intrat într-un copac, la faţa locului deplasându-se o autospecială de pompieri, un echipaj SMURD şi o ambulanţă de Serviciul Judeţean Constanţa.

Echipele de intervenţie au reuşit să-i scoată din maşină pe şofer şi un copil, bărbatul aflându-se în stop cardio-respirator, iar cadrele medicale au efectuat manevre de resuscitare, însă în cele din urmă a fost constatat decesul.

Un băiat în vârstă de 10, aflat în comă a fost preluat de echipajul SMURD, iar celălalt băiat din autoturism, în vârstă de şase ani, care a suferit un traumatism cranian şi are stare de somnolenţă, a fost luat de ambulanţă, ambele victime fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa.

Sursă info.

The post TRAGEDIE ÎN CONSTANȚA – Un bărbat a murit și doi copii au fost grav răniți într-un accident rutier appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro