TRAGEDIE ÎN TELEORMAN – Un copil de 8 ani a murit la școala, în timpul orei de educație fizică

22Sep - by omgnews - 0 - In Stiri

TRAGEDIE ÎN TELEORMAN  Copil mort la școală în Teleorman. Un băiețel de doar opt ani, elev la școala din comuna Putinetiu, a murit, după ce i s-a făcut rău în timpul orei de sport. Incidentul șocant este anchetat acum de procurori.

Băiatul este elev în clasa a doua la școala din comuna teleormăneană Putineiu. Copilul de doar opt ani a început să se simtă rău încă din primele minute ale orei de educație fizică, fără să facă efort.

„La începutul orei de sport a leșinat. A fost dus la cabinetul medical. Apoi a fost dus la spital de părinți cu salvarea chemată de scoală. Înțeleg că a făcut stop cardiorespirator. Este deschisă o ancheta la nivelul școlii. Deschidem o anchetă și la Inspectoratul Școlar Județean, în funcție de concluziile autopsiei și ale poliției. Nu este vorba de efort fizic”, a declarat, pentru Agerpres, inspectorului general școlar Valeria Gherghe.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Teleorman, Teodora Dragole, a precizat că în acest caz a fost întocmit un dosar penal pentur moarte suspectă. Potrivit trnews.ro, familia băiețelului este din nou lovită de necazuri. În urmă cu câțiva ani, un alt copil al părinților a murit tot din cauza unui stop cardiac.

Sursă info și foto.

The post TRAGEDIE ÎN TELEORMAN – Un copil de 8 ani a murit la școala, în timpul orei de educație fizică appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro