Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Tragedie la Telciu: Patru tineri au murit într-un accident cumplit în a doua zi de Paşte (VIDEO)

69

Patru tineri au murit în noaptea de duminică spre luni, într-un accident în Telciu, județul Bistrița-Năsăud.

Șoferul mașinii, un tânăr de doar 19 ani, a pierdut controlul mașinii care s-a izbit violent de un stâlp de iluminat.

Singurul supraviețuitor, un băiat de doar 16 ani, a spus că nenorocirea s-a petrecut după o petrecere de Paște stropită cu alcool.

O singură victimă este conștientă, cooperantă, clinic singurul semn pe care îl prezenta era un traumatism de membru inferior stâng. Persoana care a supraviețuit a recunoscut consumul de alcool”, a declarat medicul SMURD, Mihaela Korun, pentru Bistriteanul.ro.

Din primele informații, polițiștii susțin că accidentul s-a produs din cauza vitezei excesive. În stare de șoc, rudele au povestit că nenorocirea a avut loc, după ce tinerii se întorceau de la o petrecere organizată în casa unui tanar din localitatea Fiad.

Fără să dețină permis de conducere în România, soferul  a gonit nebunește cu bolidul cumpărat din banii pe care i-a câștigat muncind în Italia. Tânărul și trei dintre prietenii săi au murit, după a intrat cu mașina într-un stâlp de iluminat care s-a prăbușit peste autoturism.

Dejeanul.ro Suntem deja acolo !