Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

TRAGEDIE PE ŞOSEA -Doi morţi după ce o macara şi o autobasculantă s-au lovit frontal

46

TRAGEDIE PE ŞOSEA Doi bărbaţi au murit pe loc, vineri, 11 august, în urma unui grav accident rutier. O macara şi o autobasculantă încărcată cu nisip s-au ciocnit frontal, iar în urma impactului deosebit de grav, ambii şoferi au rămas încarceraţi în cabinele transformate în mormane de fiare.

Tragedia s-a produs în zona localităţii Bumbeşti din judeţul Gorj. Martorii au sunat imediat la numărul unic de urgenţă 112, iar la faţa locului s-au deplasat ambulanţe, o autospecială pentru Descarcerare, dar şi poliţiştii rutieri, scrie Observator.

Salvatorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă au încercat zeci de minute să îi scoată pe şoferi din maşini, iar medicii au încercat în zadar să îi resusciteze.

Conform poliţiştilor, din primele cercetări a rezultat faptul că autotrenul, încărcat cu nisip, a pătruns pe contrasens şi a lovit frontal macaraua.

Traficul pe DN 67 este blocat, circulația fiind deviată pe Bengești Ciocadia – Pociovaliștea – Novaci.

Info

Citeşte şi AUTOACCIDENTARE – Un sighetean s-a răsturnat cu maşina de la o înălţime de 1,5 metri

COMERŢ ILICIT – Două tone legume-fructe şi bunuri în valoare de 6000 de lei, confiscate de poliţişti în Baia Mare, Baia Sprie şi Borşa

SCANDAL ÎNCHEIAT – Dr. Sorina Bîrle, noul manager al Spitalului de Boli Infecţioase şi Psihiatrie Baia Mare

The post TRAGEDIE PE ŞOSEA -Doi morţi după ce o macara şi o autobasculantă s-au lovit frontal appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro