StiriȘtiri județul GorjȘtiri județul Vâlcea

TRAGEDIE – Român de doar 24 de ani, ucis într-un accident rutier în Germania

TRAGEDIE  Bărbat din Gorj, mort în Germania într-un accident înfiorător. Nicolae Ciuteanu sau Nicu, așa cum îl cunoșteau apropiații din localitatea Roșia de Amaradia, și-a pierdut viața, alături de alți patru tineri. Mașina, pe care voia s-o testeze fiul patronului său, s-a ciocnit violent de un camion. Niciunul dintre tineri nu a supraviețuit impactului devastator.

Nicolae Ciuteanu, un tânăr din comuna gorjeană Roșia de Amaradia, lucra de doi ani în Germania. Miercuri, bărbatul s-a aflat, împreună cu alți tineri, în mașina nouă, abia cumpărată de fiul patronului său. Într-o clipă fatidică, șoferul a pierdut controlul și s-a ciocnit violent de un camion. Impactul a fost atât de puternic încât toți cei cinci tineri, aflați în autoturism, și-au pierdut viața, notează Gazeta de Sud.

Vestea morții lui Nicu Ciuteanu a căzut ca un trăznet asupra familiei, acasă, în Roșia de Amaradia. Trupul tânărului nu a fost descoperit la locul accidentului, ci, a fost identificat, câteva zile mai târziu, la morgă.

Bărbat din Gorj, mort în Germania într-un accident. Nicolae Ciuteanu este nepotul unui edil din Gorj

Nicolae Ciuteanu plecase, împreună cu mama sa, să muncească în Germania. Tatăl tânărul, care este miner la Cariera Alunu din județul Vâlcea, rămăsese în Roșia de Amaradia ca să aibă grijă de ceilalți doi copii, un tânăr de 32 d eani și o fată de 18 ani, elevă la liceu.

Primarul din Roșia de Amaradia, Liviu Cotojman, spune că tânărul, care și-a pierdut viața, este nepotul său. Nicolae Ciuteanu i-a fost și elev pe când edilul a lucrat în învătământ.

„El lucra ca şofer la o firmă. Toţi cinci au murit. Au mers cu acea maşină nouă şi au fost impactul cu un tir. Nu a scăpat nimeni. Rudele sunt devastate. Nimeni nu crede ce s-a întâmplat. Era un copil cuminte şi la şcoală, când mi-a fost elev. Nu umbla cu prostii. Muncea de doi ani în Germania, alături de mama sa. Fratele va merge după el să îl aducă în ţară. Multe rude nu ştiau nici joi că a murit şi au rămas şocate când au aflat. Tatăl lucrează în minerit. Dacă va fi nevoie de ceva, Primăria se va implica să ajute familia”, a declarat Liviu Cotojman, primarul din Roşia de Amaradia, pentru sursa citată.

 

Sursă info.

Sursă foto.

The post TRAGEDIE – Român de doar 24 de ani, ucis într-un accident rutier în Germania appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro