Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureș, după ce a căzut într-o țepușă

129

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un tânăr de 28 de ani, din Turcinești, a fost transportat, ieri, în stare gravă, cu un elicopter SMURD, la un spital din Târgu Mureș. Acesta a suferi un accident stupid în urmă cu o săptămână și jumătate. El a căzut într-o țepușă când a sărit un gard. Acesta are o plagă penetrantă în regiunea perianala. Obiectul i-a intrat în partea dorsală și i-a străpuns până aproape de capul pieptului. Tânărul a fost operat la Spitalul Județean de Urgență Târgu Jiu, dar starea acestuia s-a agravat și s-a stabilit că cel mai potrivit lucru este să fie transportat la un alt spital.

Situația s-a agravat, după ce tânărul a fost externat

Tânărul a fost externat în urma operației, dar starea sa de sănătate s-a înrautățit. „Este un pacient care a suferit o intervenție chirurgicală, în urma unui accident casnic. În momentuil în care a săsit gardul a căzut într-o țepușă care i-a produs o plagă penetrantă profundă. S-a intervenit chirurgical, a fost externat, după care au apărut complicații, motiv pentru care a fost trimis la o clinică universitară“, a spys Dan Vâlceanu, de la Ambulanța Gorj.

 
 
 
 
 
 

Post-ul Transportat cu elicopterul SMURD la Târgu Mureș, după ce a căzut într-o țepușă apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj

Get real time updates directly on you device, subscribe now.