Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Trei adolescenti din Borsa au reusit sa ajunga cu o masina furata pana in Dej dupa care au abandonat-o

119

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Politistii din Borsa au fost sesizati despre faptul ca, mai multi necunoscuti au sustras un autoturism din garajul unui imobil situat pe strada Victoriei din oras.

In urma verificarilor si investigatiilor efectuate de politisti, autoturismul a fost gasit abandonat pe raza municipiului Dej din judetul Cluj, la o zi dupa reclamarea furtului. Politistii si-au continuat investigatiile si au stabilit ca banuiti de comiterea furtului sunt trei adolescenti din Borsa, cu vârste între 15 si 17 ani. Autoturismul, care nu prezenta avarii la nivelul caroseriei, a fost restituit partii vatamate. In continuare se efectueaza cercetari sub aspectul comiterii infractiunilor de furt si conducerea unui vehicul fara permis de conducere.

Informatii comunicate de IPJMM

The post Trei adolescenti din Borsa au reusit sa ajunga cu o masina furata pana in Dej dupa care au abandonat-o appeared first on ZiarMM.

ZiarMM

Get real time updates directly on you device, subscribe now.