StiriȘtiri județul AlbaȘtiri județul Iași

Trei tineri din Sebeş, REŢINUŢI de Poliţie, pentru furt. Prejudiciu de 10.000 de lei

Trei tineri din Sebeş au fost reţinuţi de Poliţie, după ce au furat scule de pe un şantier din Sebeş. Prejudiciul, în valoare de 10.000 de lei a fost recuperat integral şi restituit reprezentanţilor societăţii păgubite.

Potrivit IPJ Alba, poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Sebeş au identificat, joi, trei tineri, cu vârste de 18, 27 şi 30 de ani, din municipiu, ca persoane bănuite de comiterea unui furt dintr-un container cu scule amplasat pe un şantier de pe raza aceleiaşi localităţi. Fapta a fost reclamată poliţiei, joi dimineaţa.

În noaptea de 25/26 octombrie, cei trei bărbaţi ar fi pătruns, prin efracţie, în container şi ar fi sustras mai multe scule electrice (drujbe, bormaşini, etc) a căror valoare a fost estimată la 10.000 de lei.

Cu ocazia investigaţiilor efectuate, poliţiştii au reuşit să recupereze integral prejudiciul, pe care l-au restituit societăţii păgubite.

Cei trei au fost reţinuţi, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Sebeş, pentru dispunerea măsurilor legale.

La activităţile desfăşurate pentru identificarea celor trei tineri, poliţiştii au beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul Inspectoratului Judeţean de Jandarmi  Alba – Detașamentul Sebeş.

Alba24