Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

UCISĂ CU SÂNGE RECE – Un bărbat din India și-a împușcat mortal soția pentru că nu i-a pregătit cina la timp

140

UCISĂ CU SÂNGE RECE   Poliția din India a arestat un bărbat în vârstă de 60 de ani, care și-a împușcat mortal soția, pentru că i-a servit târziu cina, relatează BBC News, citat de Digi24.ro.

Ashok Kumar a ajuns beat acasă și s-a certat cu soția lui, nemulțumit că femeia nu îl aștepta cu masa gata. Soția bărbatului a ajuns mai târziu la spital, împușcată în cap, și a murit la scurt timp. Kumar și-a recunoscut crima și a declarat că regretă că și-a ucis soția.

Bărbatul obișnuia să bea zilnic. Sâmbătă, a ajuns acasă beat și s-a certat cu soția. Ea i-a reproșat că este alcoolic și a vrut să stea de vorbă cu el, însă acesta a cerut să i se aducă cina. S-a înfuriat când a văzut că femeia întârzie cu masa și a împușcat-o”, a declarat șeful poliției din orașul Ghaziabad, unde a avut loc incidentul.

Violența domestică este una dintre cele mai mari probleme cu care se confruntă femeile din India. În 2015, un incident domestic a fost raportat la poliție o dată la fiecare 4 minute.

 

Sursă info și foto.

The post UCISĂ CU SÂNGE RECE – Un bărbat din India și-a împușcat mortal soția pentru că nu i-a pregătit cina la timp appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro