Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

ULTIMA ORĂ – Biciclistă lovită de mașină pe strada Victoriei, în zona Universității (VIDEO)

137

ULTIMA ORĂ   Un accident de circulație grav s-a petrecut în urmă cu puțin timp pe strada Victoriei din municipiul Baia Mare, în zona Universității de Nord.

O femeie care circula pe bicicletă a fost lovită puternic de către un autoturism. Mai multe echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean, SMURD și Poliție au ajuns la fața locului. Din primele informații, se pare că accidentul s-ar fi produs după ce femeia care circula cu bicicleta ar fi semnalizat cu mâna faptul că urmează să vireze la stânga. Șoferul unui autoturism marca Mercedes nu ar fi observat semnalele acesteia, fapt pentru care a lovit-o în plin pe femeie.

Norocul victimei a fost că mașina nu circula cu viteză la momentul producerii accidentului.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească exact cum s-a produs incidentul rutier. Momentan nu se cunosc foarte multe detalii despre accident. Vom reveni cu amănunte.

Știre în curs de actualizare.

ActualMM

The post ULTIMA ORĂ – Biciclistă lovită de mașină pe strada Victoriei, în zona Universității (VIDEO) appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro