Tehnologie

Un anagajat al unui bar a fost arestat după ce a pus un smartphone într-o gură de aerisire din baia femeilor (Curiozitati)

Hector-Miguel Ramirez-Vargas, un angajat al unui bar din Queens, New York, este acuzat că şi-a pus smartphone-ul într-o aerisire din baia femeilor pentru a filma clientele. Telefonul a fost descoperit de o femeie, care l-a arătat conducerii barului. Managerul a chemat la scurt timp după aceea poliţia.

Incidentul a ajuns în presă şi pe reţelele de socializare, iar numărul de clienţi al barului Holy Guacamole a scăzut rapid.

Pe terminal au fost găsite mai multe clipuri video, dar şi imagini care i-au condus pe poliţişti la proprietarul dispozitivului. Ramirez-Vargas a fost reţinut şi riscă să petreacă câţiva ani după gratii.

Potrivit colegilor, imediat după ce smartphone-ul a fost descoperit bărbatul nu a mai fost văzut şi nici nu a încercat să-i contacteze.

(…)

Cuvinte cheie: bar, smartphone, baie, femei

Subiecte asemănătoare:
» Primul smartphone cu amprentă în display va fi produs de Vivo
» Nokia 9 ar putea integra un sistem dual-camera cu zoom
» Încărcarea rapidă de pe Galaxy S9 ar putea fi mai lentă decât a concurenţei
» Honor 9 Lite listat pe site-ul TENAA. Vine cu ecran 18:9 şi un design „familiar” pe spate [FOTO]
» Nokia 6 (2018) apare în primele imagini: vine cu design familiar, display 18:9 şi accente portocalii [FOTO]

Articol original – Un anagajat al unui bar a fost arestat după ce a pus un smartphone într-o gură de aerisire din baia femeilor, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse