Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Un barbat a furat pene de la mai multe exponate de pasari din muzee, provocand un prejudiciu de 6 milioane de dolari

65

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Procurorii din Basel au acuzat un cetatean elvetian de furtul unor pene in valoare de cateva milioane de dolari din muzeele mai multor tari vorbitoare de limba germana, a informat sambata publicatia elvetiana de weekend, Schweiz am Wochenende, citata de DPA, informeaza AGERPRES.

Barbatul de 45 de ani a vizitat mai multe muzee de istorie naturala din Elvetia, Germania si Austria, de unde a furat pene de la 167 de exponate de pasari de prada.

Dauna produsa de hot a fost estimata la aproximativ 6 milioane de dolari, insa pierderile pentru stiinta sunt inestimabile, in conditiile in care in unele cazuri era vorba despre exponate unice.

Aparent, obiectivul barbatului pare sa fi fost de a-si crea propria colectie de pene de pasari de prada, potrivit raportului procurorilor.

The post Un barbat a furat pene de la mai multe exponate de pasari din muzee, provocand un prejudiciu de 6 milioane de dolari appeared first on ZiarMM.

ZiarMM

Get real time updates directly on you device, subscribe now.