Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Un barbat a furat pene de la mai multe exponate de pasari din muzee, provocand un prejudiciu de 6 milioane de dolari

7

Procurorii din Basel au acuzat un cetatean elvetian de furtul unor pene in valoare de cateva milioane de dolari din muzeele mai multor tari vorbitoare de limba germana, a informat sambata publicatia elvetiana de weekend, Schweiz am Wochenende, citata de DPA, informeaza AGERPRES.

Barbatul de 45 de ani a vizitat mai multe muzee de istorie naturala din Elvetia, Germania si Austria, de unde a furat pene de la 167 de exponate de pasari de prada.

Dauna produsa de hot a fost estimata la aproximativ 6 milioane de dolari, insa pierderile pentru stiinta sunt inestimabile, in conditiile in care in unele cazuri era vorba despre exponate unice.

Aparent, obiectivul barbatului pare sa fi fost de a-si crea propria colectie de pene de pasari de prada, potrivit raportului procurorilor.

The post Un barbat a furat pene de la mai multe exponate de pasari din muzee, provocand un prejudiciu de 6 milioane de dolari appeared first on ZiarMM.

ZiarMM