Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Un bărbat care a intrat pentru prima dată pe un site pentru adulţi a dat peste clipuri în care apărea nevasta lui (Curiozitati)

96

Ramadan, un bărbat din Egipt, a intrat pentru prima dată în viaţă pe un site pentru adulţi şi a avut parte de o mare surpriză. În mai multe clipuri apărea chiar soţia lui.

Bărbatul a declarat pentru un ziar local că se afla într-un internet cafe când a simţit nevoia să intre pe un astfel de site, din curiozitate. Nu a găsit un clip, nicio două… ci 11 în care nevasta lui apărea.

În clipuri femeia apărea împreună cu iubitul ei de dinainte de căsătorie. Când i-a prezentat dovezile, soţia i-a spus bărbatului că nu l-a iubit niciodată în cei 16 ani de căsnicie. Cei doi au divorţat la scurt timp după aceea.

 

(…)

Cuvinte cheie: barbat, site, adulti, egipt

Subiecte asemănătoare:
» Atenţie la capcanele de pe site-urile care oferă servicii turistice
» Cel mai prost hoţ de telefoane din lume?
» A suferit arsuri grave pe gât şi mâini după ce a luat cu el în pat iPhone-ul conectat la priză
» Nu pleca la întâlnire înainte să urmăreşti un clip pentru adulţi
» Una dintre cele mai tari farse de 1 aprilie de pe internet a fost făcută de un site pentru adulţi

Articol original – Un bărbat care a intrat pentru prima dată pe un site pentru adulţi a dat peste clipuri în care apărea nevasta lui, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse