Tehnologie

Un bărbat şi-a găsit camera GoPro la cinci luni după ce i-a fost „furată” de un pescăruş (Clipuri virale)

În urmă cu câteva luni un bărbat din Norvegia a pus bucăţi de pâine în apropierea unei camere GoPro pentru a filma pescăruşi. Una dintre păsări a luat, însă, dispozitivul şi a plecat cu el. 
 
Peste cinci luni, Kjell Robertsen a găsit camera, iar aceasta încă funcţiona şi includea clipul video cu întâmplarea. Nu se ştie exact dacă bărbatul a dat chiar el peste dispozitivul pierdut sau acesta a fost găsit de altcineva. 
 
 
Pasărea i-a dat drumul camerei la doar 350 de metri de casa bărbatului, nu înainte, însă, de a o mai lovi o dată cu ciocul. Clipul a fost publicat pe contul oficial de YouTube al companiei GoPro. 
 

 
Întâmplarea ne aduce aminte de o alta petrecută în Coreea de Sud. În aprilie 2016, Bae Gyu-ryong, un bărbat în vârstă de 70 de ani din Coreea de Sud, şi-a găsit telefonul Galaxy S5 pierdut în urmă cu şapte luni în livada de curmali. Când a dat peste el accidental în grădină, telefonul era ud şi trecuse printr-o iarnă. După ce l-a uscat, utilizatorul a rămas suprins când a văzut că telefonul funcţiona impecabil. Între timp, bărbatul îşi cumpărase alt telefon, dar a reuşit să recupereze datele din Galaxy S5 fără probleme. 

 

 

(…)

Cuvinte cheie: barbat, camera, gopro

Subiecte asemănătoare:
» DxOMark: Xiaomi Mi Note 3 are cameră foto mai bună decât iPhone 7, 7 Plus şi alte dispozitive high-end de pe piaţă
» Şi-a apelat din greşeală logodnica în timp ce se afla la o escortă
» Nextbase 4063 – o cameră auto DVR performantă şi bogată în funcţii, dar care se desparte cu greu de suportul ei [REVIEW]
» În era social media este greu să fii infidel
» O farsă „de infarct” cu camera pentru marşarier

Articol original – Un bărbat şi-a găsit camera GoPro la cinci luni după ce i-a fost „furată” de un pescăruş, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse