Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Un bețiv și-a accidentat calul și apoi, cu hemoragie, l-a pus să tragă în continuare căruța

156

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un individ care umblă mai tot timpul cu căruța beat prin Piatra-Neamț, în timp ce fugărea atelajul, a tras greșit de hățurile bietului animal, forțându-l să intre pe contrasens și să se izbească cu pieptul în două mașini parcate regulamentar.

Calul a fost lovit destul de puternic, având cel puțin o plagă deschisă. În căruța, bețivul avea doi copii mici, iar atelajul era de fapt un schelet de căruță pe care cu multă inconștiență a fost aplicată o plasă de gard.

Astfel de inconștienți umblă noapte de noapte prin oraș, punând în pericol viața propriilor copii, a oamenilor din trafic și schilodind bietele animale.

Acesta este al treilea cal pe care îl vedem în ultima perioadă, lovit exclusiv din vina căruțașului. Chiar nimeni nu poate face nimic cu acești netrebnici?

Nenorocitul din seara aceasta, după ce a terminat cu accidentul,  a pus calul să tragă la carută și din cal curgea sânge. Sunt animale sau oameni cei care fac așa ceva?

Iosub Robert

Ziar Piatra-Neamt

Get real time updates directly on you device, subscribe now.