Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Un fost fotbalist din Craiova, a cărui poveste e de Hollywood, va antrena Oltețul Alunu

452

Oltețul 2016 Alunu s-a impus cu scorul de 3-2 în amicalul disputat pe teren propriu, cu Unirea Tomșani, echipă pe care o va avea ca adversară în Superligă. Cătălin Codin, Emanuel Birăruți și un jucător din Craiova au marcat pentru echipa din comuna primarului Cristian Birăruți. Din această săptămână, de antrenarea fotbaliștilor din Alunu se va ocupa Mircea Papa, fost jucător la începutul anilor ’90 la Universitatea Craiova. Născut în 1973, acesta a avut 76 de selecții în naționala de juniori și 10 la tineret. De-a lungul carierei, el a evoluat la echipe precum Universitatea Craiova, Jiul IELIF, Electroputere, Corvinul Hunedoara, Oţelul Galaţi, Minerul Motru, Petrolul Stoina, Minerul Lupeni, Chimia Craiova, Poli Timişoara, Prodchim Balş. Accidentele l-au scos însă rapid din circuit. Și-a fracturat vertebrele cervicale în urma unui accident de mașină, apoi, când a revenit pe teren, s-a ales cu fractură de peroneu și maleolă. Deși parcă nu trecuse prin multe, și-a pierdut prima soție, bolnavă de cancer. De atunci, nu a mai putut reveni la cel mai mare nivel, dar este considerat una dintre cele mai mari tinere speranțe ale Craiovei, un „fost viitor Balaci”. (L.C.)

Articolul Un fost fotbalist din Craiova, a cărui poveste e de Hollywood, va antrena Oltețul Alunu apare prima dată în Arena Vâlceană.

Arena Vâlceană