Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Un fulger a lovit o șură din Fărău. Un alt incendiu a izbucnit la Albac. Un localnic din Feneș a sesizat că a văzut ieșind fum dintr-o pădure din zonă

73

farau incendiu suraO șură din Fărău a luat foc, duminică după masa, la fața locului intervenind, transmite  ISU, Detașamentul din Aiud. Potrivit localnicilor, anexa gospodărească s-a aprins după ce a fost lovită de un fulger, în timpul unei ploi, însoțită de vânt puternic. Șura a ars din temelii. Din fericire, focul a fost potolit înainte să ajungă și la casa aflată în apropiere. (foto Vlad Andrei C.)

Tot duminică, pompierii de la stația din Câmpeni au fost chemați să stingă un incendiu de vegetație uscată izbucnit pe raza comunei Albac.

„Arde Dâmbăul….Dacă iubiți natura, haideți să stingem focul!!!!!!” a scris, tot duminică, pe facebook, un localnic din Feneș. Acesta a povestit că într-o pădure din zonă ar fi fulgerat și că a văzut că în zona respectivă fumegă.

Pentru județul Alba există o atenționare cod galben de reme rea, valabilă până marți dimineața. Detalii AICI

farau incendiu sura

ProAlba