Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Un gorjean și doi hunedoreni au furat 12.500 lei dintr-o sală de jocuri

143

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Polițiștii din Alba Iulia au depistat, în flagrant delict, 3 bărbați bănuiți de comiterea furtului sumei de 12.535 de lei dintr-un aparat amplasat într-o sală de jocuri din Alba Iulia. Cei 3 au fost reținuți, fiind apoi prezentați procurorilor, pentru dispunerea măsurilor legale.

În după amiaza zilei de 16 noiembrie, polițiștii de investigații criminale din cadrul Poliției Municipiului Alba Iulia au reușit prinderea, în flagrant delict, a 3 bărbați, cu vârste de 46, 42 și 33 de ani, din județele Hunedoara și Gorj, în timp ce sustrăgeau, dintr-un aparat de jocuri electronice, amplasat într-un local din municipiul Alba Iulia, suma de 12.535 lei. Cei 3 bărbați au fost conduși la sediul Poliției Municipiului Alba Iulia unde au fost reținuți, pentru o perioadă de 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunii de furt calificat, iar pe 17 noiembrie, au fost prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Alba Iulia, pentru dispunerea măsurilor legale.

Post-ul Un gorjean și doi hunedoreni au furat 12.500 lei dintr-o sală de jocuri apare prima dată în Impact In Gorj.

Impact In Gorj

Get real time updates directly on you device, subscribe now.