Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Un hotel le cere clienţilor să-şi facă selfie-uri nud în camere, dar nu din motivul l-a care v-aţi gândit (Curiozitati)

82

Un lanţ de hoteluri din Australia a lansat o campanie mai puţin obişnuită, numită „No Robe”. Art Series le cere clienţilor să îşi facă selfie-uri nud, care apoi sunt trimise unor artişti pentru a fi transformate în opere de artă.

Clienţii care selectează pachetul „No Robe”, care costă 175 de dolari pe noapte, primesc la un moment dat, în timpul şederii, o cameră foto. Aceasta este, de fapt, o tabletă iPad cu o aplicaţie dezvoltată special pentru această ocazie.

Imaginile făcute cu dispozitivul sunt trimise apoi automat printr-un serviciu criptat la studio-urile unor artişti parteneri care le transformă în opere de artă. Tablourile sunt livrate ulterior, gratuit, clienţilor.

Art Series spune că imediat după ce au fost folosite ca surse de inspiraţie pozele sunt şterse şi că niciun angajat al companiei nu ajunge să le vadă.

Există şi un juriu care alege cea mai bună imagine. Clientul sau clienta care a făcut-o primeşte o noapte de cazare gratuită.

 

(…)

Cuvinte cheie: clienti, nuditate, hotel, australia

Subiecte asemănătoare:
» Această tânără are răspunsul potrivit pentru cei care cer poze nud în aplicaţiile de chat
» Cele mai ciudate comenzi primite de RealDoll pentru păpuşi robot
» Vodafone a încheiat anul trecut cu aproape 9,5 milioane de clienţi
» Cea mai tare parodie despre stereotipurile din filmele pentru adulţi
» Iulian Stanciu, şeful eMAG, explică fluctuaţiile de preţuri din magazinele online de dinainte şi după Black Friday: Toate produsele au un preţ de bază, la care stau cam trei luni pe an

Articol original – Un hotel le cere clienţilor să-şi facă selfie-uri nud în camere, dar nu din motivul l-a care v-aţi gândit, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse