OMG!Stiri

Un ofițer al US Air Force ȘOCHEAZĂ: Extratereștrii m-au RĂPIT și VIOLAT pe Lună, în fiecare noapte!

extraterestrii

Niara Terela Isley, un fost ofițer al US Air Force, șochează! Femeia a relatat, sub efectul hipnozei, incidente absolut șocante. Isley a declarat că extratereștrii (reptilieni) au răpit-o și au violat-o pe Lună de nenumărate ori.

Femeia susține că a fost răpită de un “umanoid cu coadă”, care a dus-o pe o bază secretă aflată pe partea întunecată a Lunii.

Odată ajunsă acolo, Isley ar fi fost obligată de extratereștri să facă sex cu ei.

extraterestrii

Fostul ofițer american a descris bizarele incidente în timpul unei ședințe de hipnoză. Femeia pretinde că a fost dusă în spațiu de mai mult de opt ori, în decurs de câteva luni, când avea 25 de ani. Isley spune că extratereștrii o puneau să facă diferite munci, de la operare aparatură electronică până la excavare în cele mai întunecate zone ale Lunii.

Niara Terela Isley mai spune ca în baza reptilienilor se mai afla și personal uman, care efectua diferite munci.

Ea precizează că incidentele s-au oprit în 1980, scrie The Mirror.

“Cel care m-a răpit avea coadă. Avea ochi galbeni cu pupile canelate vertical. A fost abuz sexual. Noaptea nu aveam voie să dorm și eram violată de mai mulți reptilieni. Am fost speriată. Știam că trebuie să mă întorc la fiica mea așa că nu m-am opus. Nu am vrut să fac nimic ce i-ar fi făcut să mă omoare”, a mai spus fostul ofițer american.