Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Un site pentru adulţi a lansat o aplicaţie care transformă selfie-urile nud în imagini (aproape) SFW (Aplicatii)

88

PornHub este una dintre companiile producătoare de conţinut pentru adulţi care investeşte mult în tehnologie. Compania a lansat aplicaţia gratuită TrickPics, care le permite utilizatorilor să adauge filtre pe zonele intime expuse în selfie-uri. Astfel, imaginile pot fi încărcate pe site-uri precum Instagram fără să mai existe, teoretic, riscul să fie eliminate.

Aplicaţia este compatibilă cu Android şi iOS. Utilizatorii pot alege animaţii şi stickere cu care să acopere zonele sensibile din poze.

Compania susţine că imaginile rezultate sunt SFW (safe for work). Nu ştiu, însă, cât de SFW este un selfie în care mai mult de 90% din corpul unei persoane este gol, iar peste „acea” zonă apare doar o animaţie. 


 

Cei care pun tag-ul #pornhub la selfie-urile rezultate din TrickPics devin ambasadori ai brandului şi primesc 14 zile gratuite în serviciul PornHub Premium. Acesta costă 9,99 dolari pe lună. 

(…)

Cuvinte cheie: pornhub, trickpics, aplicatie, selfie

Subiecte asemănătoare:
» Netflix activează descărcarea de filme pe PC-uri
» Facebook Messenger primeşte reacţii în chat şi tag-uri către prieteni
» Go4News: Instagram începe să cenzureze anumite imagini şi activează autentificarea în doi paşi
» Clips: o nouă aplicaţie de editare video pe mobil de la Apple
» Live-urile de pe Instagram pot fi acum salvate

Articol original – Un site pentru adulţi a lansat o aplicaţie care transformă selfie-urile nud în imagini (aproape) SFW, de pe site-ul go4it.ro


go4it.ro : Ultimele ştiri, articole şi produse