Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Un stâlp de beton culcat la pământ și o mașină parcată răsturnată după ce șoferul unui autoturism a pătruns pe trotuarul străzii Gheorghe Doja din Suceava

148

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

Un șofer a rupt cu mașina un stâlp de beton, a intrat într-o mașină pe care a răsturnat-o și s-a oprit într-un alt stâlp, sâmbătă dimineața, pe strada Gheorghe Doja din municipiul Suceava.

ISU Suceava a anunțat că echipaje ale instituției au intervenit sâmbătă dimineața la un accident rutier, produs în municipiul Suceava, pe str. Gheorghe Doja.

Potrivit sursei citate, un un autoturism a părăsit partea carosabilă, a culcat la pământ un stâlp din beton, a lovit o mașină parcată și a răsturnat-o, după care s-a oprit în al doilea stâlp.

O singură persoană a fost transportată la spital.

Poliția face cercetări în acest caz urmând să stabilească cu exactitate împrejurările și cauza producerii acestui accident.

sursa foto ISU Suceava

The post Un stâlp de beton culcat la pământ și o mașină parcată răsturnată după ce șoferul unui autoturism a pătruns pe trotuarul străzii Gheorghe Doja din Suceava appeared first on NewsBucovina.

NewsBucovina

Get real time updates directly on you device, subscribe now.