Un ucigaş de criminali a murit în condiții suspecte la Penitenciarul Iaşi

3Oct - by omgnews - 0 - In Stiri

UPDATE. Deținutul găsit mort în noaptea de duminicâ spre luni în celula sa era unul dintre cei mai periculoşi criminali din Penitenciarul Iaşi. Silviu Cristofan executa deja o condamnare de 25 de ani pentru omor calificat, iar în această vară şi-a ucis un coleg de celulâ dându-i cu un scaun de metal în cap. Aşadar, urma să primească o nouă condamnare, într-un alt proces de crimâ, însâ a murit în condiții suspecte.

Cauzele decesului lui Silviu Cristofan vor fi aflate abia după efectuarea necropsiei.

*************************

Cadrele de la Penitenciarul de Maximă Siguranță Iaşi au intrat în stare de alertâ în momentul în care unul dintre deținuți a anunțat că şi-a găsit colegul mort în celula lor.

Persoana decedatâ ispăşea o pedeapsă privativă de libertate de 25 de ani pentru omor calificat. Cadrele medicale din cadrul unității ieşene au încercat să intervină, a fost chemat şi un echipaj SMURD, dar era prea târziu… Nu s-au găsit urme de violență pe corpul decedatului.

„Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi şi judecătorul delegat. Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării necropsiei”, a declarat Gabriela Topoliceanu, purtător de cuvânt al PMS Iaşi.

7est.ro – 2017 Stiri iasi, stiri locale, nationale si internationale