Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Un ucigaş de criminali a murit în condiții suspecte la Penitenciarul Iaşi

174

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

UPDATE. Deținutul găsit mort în noaptea de duminicâ spre luni în celula sa era unul dintre cei mai periculoşi criminali din Penitenciarul Iaşi. Silviu Cristofan executa deja o condamnare de 25 de ani pentru omor calificat, iar în această vară şi-a ucis un coleg de celulâ dându-i cu un scaun de metal în cap. Aşadar, urma să primească o nouă condamnare, într-un alt proces de crimâ, însâ a murit în condiții suspecte.

Cauzele decesului lui Silviu Cristofan vor fi aflate abia după efectuarea necropsiei.

*************************

Cadrele de la Penitenciarul de Maximă Siguranță Iaşi au intrat în stare de alertâ în momentul în care unul dintre deținuți a anunțat că şi-a găsit colegul mort în celula lor.

Persoana decedatâ ispăşea o pedeapsă privativă de libertate de 25 de ani pentru omor calificat. Cadrele medicale din cadrul unității ieşene au încercat să intervină, a fost chemat şi un echipaj SMURD, dar era prea târziu… Nu s-au găsit urme de violență pe corpul decedatului.

„Am sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi şi judecătorul delegat. Cauzele decesului vor fi stabilite în urma efectuării necropsiei”, a declarat Gabriela Topoliceanu, purtător de cuvânt al PMS Iaşi.

7est.ro – 2017 Stiri iasi, stiri locale, nationale si internationale

Get real time updates directly on you device, subscribe now.