Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Unul dintre cei mai periculoși interlopi români prins în Spania, a fost extrădat

69
Un interlop român, fugit din țară, a fost prins în Spania, însă procedurile de extrădare au durat două luni. În această noapte, interlopul a ajuns în țară.
Este vorba despre Alen Moisin. El este unul dintre cei mai periculoși interlopi din Braşov. În ultimii 15 ani a strâns mai multe condamnări pentru proxenetism, furt calificat, şantaj sau cămătărie. Ultima dată a intrat în vizorul autorităţilor în luna septembrie a anului trecut, când a înfiinţat o reţea de tip piramidal de traficanţi de droguri.

 

Deşi era în arest la domiciliu în acel moment, Moisin a continuat să îşi coordoneze afacerile ilegale. Procura drogurile din străinătate, iar coletele îi veneau acasă prin curierat.

Interlopul a fugit din țară. în Ungaria, pe 11 februarie. De aici a făcut rost de acte false cu care a ajuns în Spania. După doar o săptămână a fost însă prins, potrivit EVZ.

Sursa foto:EVZ

Post-ul Unul dintre cei mai periculoși interlopi români prins în Spania, a fost extrădat apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online