Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

UPDATE: Bărbat accidentat grav pe Valea Măriilor! Un lemn l-a lovit în cap/ Stabilizat de echipajele medicale, accidentatul va fi dus la Spitalul Judeţean pentru mai multe investigaţii

109

Un bărbat a fost lovit la cap de un lemn şi se află în stare gravă. Accidentul a avut loc pe Valea Măriilor. Echipaje ale Salvamont şi Terapie Intensivă au fost alocate în zonă.

Potrivit primelor informaţii accidentul a avut loc într-o zonă greu accesibilă, însă victima a fost transportată de persoana care a anunţat accidentul prin 112 la o cabană din apropierea drumului public.

 

UPDATE:

Bărbatul accientat este angajat al MIS Grup SRL din Anieş şi se afla la exploatare, în pădure, alături de alți colegi.

În acest moment, bărbatul a fost stabilizat şi este conştient, însă starea lui este foarte gravă.

” După primele evaluări, bărbatul a suferit un traumatism cranian sever. Acesta va fi transportat la Spitalul de Urgenţă Bistriţa, unde i se vor efectua şi alte investigaţii, inclusiv o tomografie craniană pentru a i se pune un diagnostic precis”, a declarat pentru Gazeta de Bistriţa, Marius Rus, purtătorul de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

 

Post-ul UPDATE: Bărbat accidentat grav pe Valea Măriilor! Un lemn l-a lovit în cap/ Stabilizat de echipajele medicale, accidentatul va fi dus la Spitalul Judeţean pentru mai multe investigaţii apare prima dată în Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online.

Stiri Bistrita – Ziare Bistrita – Gazeta de Bistrita -Stiri online