Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

VA PLĂTI PENTRU CURAJUL SĂU – Un copil de 13 ani a furat maşina unchiului său şi s-a oprit cu ea în primul stâlp

315

Get real time updates directly on you device, subscribe now.

VA PLĂTI PENTRU CURAJUL SĂU  Un copil de 13 ani este cercetat de polițiștii din Sibiu, după ce a furat un autoturism și a produs un accident rutier, a anunțat sâmbătă, 23 septembrie, printr-un comunicat de presă, Inspectoratul Județean de Poliție Sibiu.

Potrivit sursei citate, minorul, din orașul Avrig, a sustras mașina unei rude și condus-o pe o stradă din localitatea de domiciliu.

El a pierdut controlul asupra volanului și a lovit un stâlp de susținere a rețelei electrice, scrie Observator.

“Autoturismul în cauză a fost sustras de pe raza orașului Avrig de către un minor în vârstă de 13 ani, nepot al proprietarului autoturismului, minorul conducând autoturismul pe strada Cânepii, unde, pe fondul lipsei de experiență la volan, a pierdut controlul asupra direcției de deplasare și a intrat în coliziune cu stâlpul de susținere a rețelei electrice”, se arată în comunicatul Poliției.

În autoturism se mai aflau alți trei minori cu vârste de 13, 14, respectiv 15 ani, toți din Avrig, care, imediat după producerea accidentului, au fugit de la fața locului.

Potrivit polițiștilor, niciunul dintre cei patru copii nu a fost rănit.

Cel care s-a aflat la volan este cercetat pentru furt calificat și conducere fără permis.

Info

The post VA PLĂTI PENTRU CURAJUL SĂU – Un copil de 13 ani a furat maşina unchiului său şi s-a oprit cu ea în primul stâlp appeared first on actualmm.ro.

actualmm.ro

Get real time updates directly on you device, subscribe now.