Publisher is the useful and powerful WordPress Newspaper , Magazine and Blog theme with great attention to details, incredible features...

Val de compasiune la moartea lui Sergiu Adrian Suciu, tânărul afacerist din Teiuș. „Acum un an îți cântam la nuntă, acum te conducem pe ultimul tău drum.”

109

sergiu suciuMoartea lui Sergiu Adrian Suciu, un tânăr afacerist din Teiuș, care s-a stins marți, 11 iulie 2017,în urma unui accident de muncă petrecut pe șantierul autostrăzii Sebeș-Turda (detalii AICI), a stârnit un val de compasiune din partea celor care l-au cunoscut.. În urmă cu mai puțin de o lună, tânărul împlinise 27 de ani iar acum câteva zile aniversase un an de la căsătoria cu aleasa inimii sale.  Sute de mesaje de condoleanțe au fost postate pe site-urile de socializare, în semn de ultim omagiu adus de cei care l-au cunoscut. 

Cu o durere imensa in suflet a venit clipa sa imi iau ramas bun de la tn verisor (vecin )drag,n-am cuvinte sa ma exprim cum Dumnezeu ne ia tot persoane dragi tinere pline de viata cu suflet mare.Condoleante Familiei sa va dea Dumnezeu multa putere si tarie in aceste clipe cumplite.” 

suciu adrian sergiu„Am fost șocată și profund îndurerată sa aflu de tragedia care a avut loc. La 27 de ani, un tanar frumos, căsătorit de un an, mereu zambitor, optimist, sufletist, ce mi-a fost prieten și coleg de clasa, nu ar fi trebuit să ne părăsească atât de devreme, lăsând in urma atâta suferință. Nu îmi vine să cred, viața e nedreaptă și de neînțeles. Nici nu îmi pot imagina ce e in sufletul celor din familie. Speram doar, că există un loc mai bun unde pleacă ingerii dintre noi, deși asta nu umple golul lăsat in inimi. :((„ 

„Azi imi iau ramas bun de la un prieten drag si bun care a plecat mult prea repede de langa noi..cu care am copilarit si am facut multe nazbatii pana in ziua de azi..

Deja mie dor de tine Adi si o sa ma obisnuiesc greu cu iedeea ca nu mai esti printre noi! Nu o sa uit un om ca tine , optimist si tot timpul cu zambetulul pe buze si o sa zambesc de cate ori imi amintesc de tine.

Adio prieten drag!

Dumnezeu sa te odihneasca!” 

„Prea devreme te-ai dus sus bunule prieten!!!!…se pare ca Dumnezeu are alte planuri cu tine…te rog sa ma ierti ca nu voi veni sa te conduc pe ultimul drum…prefer sa tin vii amintirile cu tine!!! Dumnezeu sa te odihneasca in pace Sergiu!!!”

 „Nu am cuvinte… Dumnezeu sa te ierte Suciu Sergiu, copil bun si frumos…Condoleante parintilor… Vom fi alaturi de voi in rugaciuni. Cu inima indurerata, trebuie sa imi iau la revedere pentru totdeauna! Un om deosebit, cu un caracter extraordinar.”

„Acum un an iti cantam la nunta, acum te conducem pe ultimul tau drum…

Dumnezeu sa te odihneasca, Adi! „

ProAlba